• Schalm
  • Theatercafe de Schalm 2
  • Theatercafe de Schalm

Theater de Schalm

Theater de Schalm is één van de meest gezellige theaters in het zuiden van Nederland en biedt haar bezoekers een schitterende theaterzaal, intieme filmzaal & een sfeervol  restaurant en café.

De combi van theater, film en café onder één dak staat garant voor een complete middag of avond uit! Het theater wordt geregeld gehuurd voor presentaties, feesten en congressen.

De bovenzalen zijn geschikt voor vergaderingen. De Schalm is gelegen in het centrum van Veldhoven, met goede parkeervoorzieningen.

Studio '61

Vanaf oktober 2015 is ‘Grand Café de Schalm’ verder gegaan onder de naam ‘Studio ’61’. Deze naam refereert aan het ontstaansjaar van De Schalm (1961) en geeft tegelijkertijd de multifunctionaliteit van de ruimte weer. Zo worden in het café/restaurant steeds meer muzikale afterparty’s en feesten gehouden.

Studio ’61 blijft – zoals het Grand Café voorheen – een heerlijke plek om voorafgaand aan een theater- of filmvoorstelling lekker te eten. Uiteraard zorgen we ervoor dat u altijd op tijd klaar bent voor de voorstelling, en u bent verzekerd van een complete, heerlijke avond uit.

Iets te vieren?

Voor recepties, borrels, feesten, trouwpartijen of bedrijfsfeesten is het Studio '61 een zeer prettige locatie. Vragen of reserveren, wij helpen u graag verder! 040-2541475 of info@studio61-veldhoven.nl

 

U bent van harte welkom!

Theater de Schalm

Meiveld 3
5501 KA VELDHOVEN
(040) 253 3578
www.deschalm.com

Schalm

Theater de Schalm

Theater de Schalm is één van de meest gezellige theaters in het zuiden van Nederland en biedt haar bezoekers een...

+

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl