geheimen van veldhoven kroon

Geheimen van Veldhoven

“Sssst, niet verder vertellen, ik heb een geheim….”
Grote kans dat uw nieuwsgierigheid geprikkeld wordt als iemand u met zo’n uitspraak benadert. Want zijn we niet allemaal benieuwd welk geheim je dan te horen krijgt?
Dit effect wil de Stichting Geheimen van Veldhoven ook bereiken bij de inwoners en zeker ook bij de bezoekers van Veldhoven. Door in onze slimste regio (ter wereld!) gebruik te maken van de modernste techniek van de smartphone en u daarmee belevenissen te bieden van heden en verleden. Belevenissen die inzicht geven in de verhalen, de historie, de natuur en de cultuur van onze gemeente.
Al staan we als Veldhoven niet in elk geschiedenisboekje en hebben we geen monumenten van wereldfaam, toch zijn er voldoende Veldhovense geheimen die gedeeld mogen worden. Dankzij het harde werk van vele vrijwilligers, instellingen en bedrijven, zal dit project ongetwijfeld uw nieuwsgierigheid prikkelen. En terecht want Veldhoven is een gemeente om heel trots op te zijn.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen die dit project gaat beleven, ook andere mensen zal gaan prikkelen met “SSSSt, niet verder vertellen, ik heb een geheim…..”

Adres: Hemelrijken 6, 5502 HM Veldhoven
Telefoonnummer: 040 2533160

-