• DSC0051
  • DSC0078
  • wandelaars1
  • paardenwagen2 900
  • DSC 3219
  • fietsers molen

Wat een aanbod!

Maak een wandeling of fietstocht in een van de vele natuurgebieden. Ga op zoek naar boeiende galerieën of bezoek museum ‘t Oude Slot. Volg een interessante workshop of bezoek een voorstelling in Theater de Schalm. Het kan allemaal in inspirerend Veldhoven. Voor een gezellig dagje shoppen bezoekt u de Kromstraat in Veldhoven-Dorp en het Citycentrum. Toch liever lekker relaxen? Ontspan op de golfbaan of geniet van een heerlijk wellnessarrangement. Ook dat kan in Veldhoven. Maak gebruik van de vele downloads die bij Fietsen en Wandelen zijn ondergebracht. Boek een dagtrip of excursie, of ga lekker zelf op pad. Grote kans dat u steeds weer iets nieuws ontdekt.

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Lekker Rondje Veldhoven

Wegens succes verlengd tot 1 november 2019!

Vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Veldhoven  Het Lekker Rondje Veldhoven!

Fiets (in delen) 40 kilometer om en door Veldhoven en stop bij deze 12 horecazaken voor een lekker hapje of drankje!

Voor € 21,50 een boekje met 12 lekkere bonnetjes en een fietsroute door en om Veldhoven. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek