• VVV3
  • cadeaubon1
  • DSC 5128 Gyvano Bieb

Iedereen is welkom

VVV Veldhoven is gevestigd in de Bibliotheek, bij de hoofdingang van het Citycentrum. Dit is hét aanspreekpunt voor toeristische informatie over de omgeving. Bezoekers, inwoners, expats en bedrijven: iedereen is welkom bij VVV Veldhoven. U vindt er uitgebreide informatie over een dagje uit, een leuke groepsactiviteit, een overnachting of lekker etentje. Ook koopt u er souvenirs en originele cadeaus. De medewerkers van VVV Veldhoven helpen u graag verder met fiets- en wandelroutes en maken u wegwijs in het brede assortiment cadeaubonnen, waaronder de VVV Dinercheque en Bongobon. Loop gerust eens binnen!

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

 

 Fietsen kan natuurlijk op de bonnefooi maar ook met het knooppuntensysteem.Wij verkopen de fietskaarten maar ook de handige knooppunthouder voor op de fiets! Loop onze winkel eens binnen voor meer informatie!

VVV Veldhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek