• DSC 5557

Veldhovens trots


VVV Veldhoven is erg trots op inwoners en organisaties die veel moeite steken in het organiseren van mooie evenementen.

Verbonden met Veldhoven

Bertus Borgers. Studio Giftig. De wijkzusters van Oerle. De Amerikaanse schrijver Peter Ferry. Ze delen iets met elkaar: ze hebben een band met Veldhoven. Daarom werkten ze met meer dan 100 anderen mee aan 'Verbonden met Veldhoven'.

Het digitale boek 'Verbonden met Veldhoven' vol verhalen, gedichten en illustraties werd tijdens Cult & Tumult 2015 gepresenteerd in de Bibliotheek Veldhoven. In een talkshow vol vaart lieten presentator Angela Verkuijlen, tafelheer Jack Mikkers, huisband Mr. Moto en hun gasten zien dat Veldhoven sprankelt van het talent. Op vele vlakken! 

Is het mogelijk om een papieren versie van dit digitale boek te kopen? Ja, dat kan. Deze uitgave is digitaal gedrukt in full color. Het boek heeft een zachte kaft en de afmetingen zijn 21 x 21 cm. De verkoopprijs van het boek is € 5,-. Je kunt het boek kopen bij VVV Veldhoven.

VmVhn boek

Film

Filmmaker Robin Heemstra maakte voor de boekpresentatie van 'Verbonden met Veldhoven' een zinderende road movie door Veldhoven, waarin de cover van het boek onthuld werd. 

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl