• witvenwegwijzer
  • overnachten1
  • NH koningshof foto

B&B’s, hotels en campings


Veldhoven is een mooie plek om te verblijven met een gevarieerd aanbod overnachtingsmogelijkheden. Zo bevindt zich in Veldhoven, aan de rand van het bos, een van de grootste alles-onder-een-dak congreshotels van Nederland: NH Koningshof.

In het prachtige buitengebied van Veldhoven staat de bijzondere groepslocatie De Buitenjan. Ook bevinden zich in Veldhoven goed gefaciliteerde campings, middenin de prachtige natuur en toch nabij belangrijke voorzieningen. Dorp en stad gecombineerd. Het uitgebreide aanbod aan gezellige Bed & Breakfasts is zeker het ontdekken waard.

Met uitzicht op een weiland of Brabants dorpsplein, gevestigd in een karakteristieke langgevelboerderij, met stadse allure of tussen bijzondere kunstwerken… één ding is zeker: in Veldhoven is het heerlijk vertoeven.

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Winactie Lekker Rondje Veldhoven

VVV Veldhoven is benieuwd hoe jij Lekker Rondje Veldhoven beleeft. Hiervoor is een winactie uitgezet met als hoofdprijs een rode fiets, het handelsmerk van Lekker Rondje Veldhoven. Het enige dat je hoeft te doen, is op een foto vast te leggen hoe je Lekker Rondje Veldhoven beleeft. 

Lees verder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Verbonden met Veldhoven

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn. Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of koop een papieren exemplaar!

Lees verder

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@bibliotheekveldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek