• DSC 3835
  • DSC 3858
  • DSC 5557

Ondernemerscafé

Ondernemerscafé

Maandag 25 februari, vanaf 19.30 uur

Entree gratis, aanmelden

Twee keer per jaar organiseren de LTA (Lokaal Toeristische Adviesraad), de gemeente Veldhoven en VVV Veldhoven een Ondernemerscafé. Dit café is bedoeld om in een informele sfeer toeristisch-recreatieve ondernemers bij elkaar te brengen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast kent ieder café een inhoudelijke component.

Wat er gebeurt met toerisme en recreatie is niet alleen voor de directe ondernemers uit dit werkveld interessant maar zeker ook voor ondernemers uit de horeca en retail. Daarom zijn alle ondernemers die zich betrokken voelen bij toerisme en recreatie, in de breedste zin van het woord, van harte welkom bij het Ondernemerscafé.

Op het programma staan onder meer een welkomstwoordje door Dorine Prinsen, directeur Bibliotheek/VVV Veldhoven, wethouder Jeroen Rooijakkers (portefeuille Recreatie & Toerisme) stelt zich voor, een interactieve presentatie over ontwikkelingen in toerisme, recreatie en vrije tijd en er wordt informatie gegeven over het themajaar 2021: 100 jaar Veldhoven.

Het Ondernemerscafé is op maandag 25 februari vanaf 19.30 uur bij D’n Burgemister aan het Meiveld 3a in Veldhoven. Deelname is gratis, wel even asaaanmelden via: info@vvv-veldhoven.nl

 

Ondernemerscafe

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Lekker Rondje Veldhoven

Wegens succes verlengd tot 1 november 2019!

Vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Veldhoven  Het Lekker Rondje Veldhoven!

Fiets (in delen) 40 kilometer om en door Veldhoven en stop bij deze 12 horecazaken voor een lekker hapje of drankje!

Voor € 21,50 een boekje met 12 lekkere bonnetjes en een fietsroute door en om Veldhoven. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek