• gemeentehuis5 900

Nieuwe (internationale) bewoners

Van harte welkom in Veldhoven!

In het kader van het Expats Discover Veldhoven Project heeft de VVV Veldhoven zich samen met de Gemeente Veldhoven verdiept in de specifieke behoeften en wensen van nieuwe internationale bewoners. Wij hopen u op deze manier alvast een beetje op weg te helpen opdat u zich sneller thuis zult voelen in onze gemeente.

Mocht u specifieke informatie niet kunnen vinden, of wellicht persoonlijk wat meer op weg geholpen worden, neemt u dan gerust contact op met onze Local Host Service (voor internationale bewoners) of met onze medewerkers in de VVV winkel. U kunt ook even het hoofdstuk Veldhoven op deze website bekijken. Bij de VVV Veldhoven ligt de gratis Toeristische Wegwijzer inclusief plattegrond voor u klaar.

We wensen u alle geluk, gezondheid en woongenot toe in Veldhoven!

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Lekker Rondje Veldhoven

Vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Veldhoven(en vanaf 1 mei bij de deelnemende ondernemers) Het Lekker Rondje Veldhoven!

Fiets 40 kilometer om en door Veldhoven en stop bij deze 12 horecazaken voor een lekker hapje of drankje!

Voor € 21,50 een boekje met 12 lekkere bonnetjes en een fietsroute door en om Veldhoven. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek