• DSC 5613
  • DSC 5484

Lunchrooms, restaurants en cafés

Een van de dingen die Veldhoven zo bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan leuke pleintjes. De ideale plaats om de Bourgondische mens te verwennen. Een fijne pauze tijdens een fiets- of wandeltocht. Lekker met vrienden en familie genieten van de Brabantse gastvrijheid. Toegankelijk en toch exclusief eten. Dat is Veldhoven. Het is de plaats waar je een ijsje van geitenmelk eet, loungt in een grand café of koffie drinkt op een druk terras aan de rand van het bos. En de plaats waar je geniet van culinaire verwennerijen in een heerlijk specialiteitenrestaurant. In de talrijke Veldhovense restaurants, bistro’s, lunchrooms en cafés is het altijd gezellig.Dat is het echte Brabantse leven.

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Nieuwe editie Lekker Rondje Veldhoven!

Lekker Rondje Veldhoven is dé culinaire (fiets)tocht van Veldhoven! De tweede editie (2019-2021) bevat weer ‘n fijne fietsroute, heerlijke haltes, vier nieuwe deelnemers én 12 Lekkere Bonnetjes om lekker te genieten. Bovendien kun je twee Lekkere Bonnetjes ook inleveren voor entreebewijzen voor het foodfestival Veldhoven Proeft.

Lekker Rondje Veldhoven is vanaf 5 september 2019 voor € 21,50 te koop bij VVV Veldhoven en een aantal deelnemers.
De Lekkere Bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot 1 november 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek