• DSC 5613
  • DSC 5484

Lunchrooms, restaurants en cafés

Een van de dingen die Veldhoven zo bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan leuke pleintjes. De ideale plaats om de Bourgondische mens te verwennen. Een fijne pauze tijdens een fiets- of wandeltocht. Lekker met vrienden en familie genieten van de Brabantse gastvrijheid. Toegankelijk en toch exclusief eten. Dat is Veldhoven. Het is de plaats waar je een ijsje van geitenmelk eet, loungt in een grand café of koffie drinkt op een druk terras aan de rand van het bos. En de plaats waar je geniet van culinaire verwennerijen in een heerlijk specialiteitenrestaurant. In de talrijke Veldhovense restaurants, bistro’s, lunchrooms en cafés is het altijd gezellig.Dat is het echte Brabantse leven.

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Lekker Rondje Veldhoven

Wegens succes verlengd tot 1 november 2019!

Vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Veldhoven  Het Lekker Rondje Veldhoven!

Fiets (in delen) 40 kilometer om en door Veldhoven en stop bij deze 12 horecazaken voor een lekker hapje of drankje!

Voor € 21,50 een boekje met 12 lekkere bonnetjes en een fietsroute door en om Veldhoven. Leuk om cadeau te geven en om te krijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn.  Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek