• Recreatieboerderij De Veldhoeve foto

Camping De Veldhoeve

Op een rustige plek in Veldhoven ligt mini-camping de Veldhoeve.Wat maakt deze camping zo bijzonder? VVV vrijwilliger Brigitte ging op bezoek en
kreeg een rondleiding.


Al meer dan 20 jaar runt fam.Lijten met veel enthousiasme de door de ANWB geselecteerde camping. Met 25 plaatsen is het een kleine camping waar je rust en kwaliteit kunt verwachten. In 2015 is zelfs de Zoover Award toegekend met een cijfer van gemiddeld 9,6!


Bijzonder is dat iedere standplaats eigen privé-sanitair heeft; een eigen badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. Dit wordt door de gasten zeer gewaardeerd.Tevens zijn er 2 badkamers met aangepast sanitair voor mindervaliden. Het gebouw is zelfs voorzien van vloerverwarming die via zonne-energie wordt opgewekt. Er wordt dus geen aardgas gebruikt.

Daarnaast is het heel bijzonder dat de plaatsen waar de voortent komt te staan verhard zijn met speciale stenen met sleufjes die water kunnen doorlaten en waar men haringen in kan slaan. Zo sta je altijd schoon, droog en vlak! Verder kan men ook op het veld gratis gebruik maken van internet.


Naast kamperen kun je ook in huisjes overnachten. Hier zijn er 3 van.


De meeste gasten gaan in de omgeving wandelen en fietsen. Men vindt de afwisseling van dorp en bos hier erg leuk.
De camping heeft een fietsenstalling met oplaadpunten voor de elektrische fiets.
Voor de hele jonge gasten is er een speeltoestel en trampoline.
Het vermaak wordt niet georganiseerd maar de familie is altijd in voor een gezellig praatje met de gasten wat ook erg gewaardeerd wordt.


Al met al een unieke camping in Veldhoven en echt een aanrader!
Voor meer informatie: Camping de Veldhoeve

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl