• molshoop

B&B De Molshoop

Als Engelandliefhebber heeft VVV-collega Agnes al diverse  Bed and Breakfasts van binnen gezien, van de gastvrijheid genoten en van de (oh heerlijk!) Engelse ontbijtjes gesnoept. Hoe ziet een B&B in Veldhoven er eigenlijk uit en wat wordt daar voor ontbijtje geserveerd? Hoog tijd om eens op bezoek te gaan bij B&B de Molshoop, gelegen aan de Locht in hartje Veldhoven Dorp, dicht bij restaurants en winkels.

 Gastvrij

Je verblijft er in een luxe appartement in het geheel gerenoveerde bijgebouw achter de woning. Veel privacy dus. Het is er gezellig, van alle gemakken voorzien en je kijkt uit op een prachtige groene tuin. Er is een eigen toegangspoort aan de zijkant van de tuin.

 

Comfortabel

In het appartement bevindt zich een knusse zithoek met gaskachel, airco, TV (Digitenne), DVD-speler en stereo-installatie, eethoek, tweepersoonsbed met aan beide zijden een kleerkast, een kluisje, compleet ingericht keukenblokje met twee gaspitten, een magnetron, een koelkastje, serviesgoed, potten en pannen enz. De ruime moderne badkamer is ook prima uitgerust.

 

Zelfvoorzienend

B&B de Molshoop serveert geen ontbijt. (Pech Agnes,  geen geur van gebakken spek en koffie die je uit bed lokt!).  Op verzoek wordt wel een (uitgebreid) ontbijt klaargezet in de koelkast.  Gasten kunnen zelf het ontbijt en andere kleine maaltijden verzorgen. Je bent dus vrij om te bepalen wat en wanneer je eet. Gebruik van koffie en thee is gratis.

 

Fijn

B&B de Molshoop is een verrassend fijne plek. Gastvrij, met veel privacy en vrijheid, in een ruim, compleet en netjes bijgehouden appartement voor 2 personen. Een prima locatie om te overnachten voor zowel toeristen als zakenmensen. En wat kost dat alles? € 70,- per nacht voor 2 personen, excl. ontbijt. Meer info : 

De Molshoop

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl