• DSC 4843
  • DSC 4888 Edit Edit
  • DSC 5446
  • DSC 5557

Actuele agenda

Vrijdag 1 juni tot zondag 7 oktober

Expositie: Omgekeerd gereageerd , Atelier Severinus

Ook dit jaar exposeren kunstenaars van Atelier Severinus bij ons museum. Het thema van de expositie is dit jaar Omgekeerd gereageerd.

+

Vrijdag 1 juni tot zondag 7 oktober

Expositie: Henrieke Goorhuis, van Kiki, Woezel& Pip tot Donald Duck

Wij zijn trots op deze expositie van een jong talent van eigen bodem. Van 1 juni tot en met 7 oktober exposeert de jonge Veldhovense kunstenares en illustrator Henrieke Goorhuis.

+

Donderdag 30 augustus tot donderdag 13 december

Expositie: Kees Mettes - zijn schilderijen en houtwerken

Lange tijd was het niet mogelijk zijn werk te zien, omdat de in Valkenswaard geboren kunstenaar geen behoefte had om zijn werk te exposeren. De Veldhovenaar doet dat nu toch vanwege enthousiaste reacties uit de kunstwereld.

+

Zondag 9 september tot vrijdag 12 oktober

Opening expositie OUR LEGACY I

Duo expo met beeldend werk van Tessa van Helden en Robin Gerris. Openingswoord door dichter/kunstenaar Huib Fens, waarbij hij voordraagt uit eigen werk.

+

Vrijdag 14 september tot vrijdag 16 november

Mindfulness training

Mindfulness kan helpen bij stress en omgaan met ziekte en pijn. Je kunt dingen bewust gaan doen. Je geest wordt rustiger en ontspant ook als het even niet gaat zoals je wilt. Wat je leert is meteen toepasbaar.

+

Vrijdag 21 september, 10.30 uur

Spreekuur DigiTaalhuis

Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen en omgaan met geld? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar de spreekuren in het DigiTaalhuis! Dinsdag van 14.00 tot 16.

+

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl