• Laura Conradi

Actueel

Nieuwe Accountmanager VVV Veldhoven

Met de komst van Laura Conradi per 20 april 2016, wordt het vertrek van Natasja van der Velden als Accountmanager van VVV Veldhoven ingevuld. Natasja was de afgelopen 2,5 jaar werkzaam voor de VVV Veldhoven en heeft in deze periode een aantal belangrijke mijlpalen gerealiseerd. Zo heeft zij de VVV-website totaal vernieuwd en de expatprojecten Local Hosts en LivingIn tot een succes  gemaakt.

Laura Conradi is geen onbekende voor VVV Veldhoven en de Veldhovense ondernemers. Zij was eerder betrokken bij de Lokaal Toeristische Adviesraad (LTA) in Veldhoven vanuit haar functie als aanjager Recreatie & Toerisme bij het toenmalige Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE). Na het SRE is Laura ruim vier jaar geleden haar eigen bedrijf gestart. Vanuit het Klokgebouw in Strijp-S Eindhoven bedenkt zij nieuwe concepten voor de horeca & leisure branche en organiseert ze Business Events op Strijp-S. “Deze kennis en kunde, alsmede de verbinding naar Eindhoven zet ik graag in voor de VVV Veldhoven en daarmee ook voor de Veldhovense ondernemers. Ik nodig ondernemers graag uit het gesprek met mij aan te gaan, om te kijken wat we samen kunnen bereiken.”

VVV Veldhoven is gehuisvest in het gebouw van de Bibliotheek Veldhoven, Laura is  daar bereikbaar op maandag en woensdag via tel: 040-2532901 of e-mail.

VVVVeldhoven tweet:

Volg ons ook op @VVVVeldhoven

VVV idee

Boodschappen doen met de gezelligheid van een markt
en de kwaliteit van een delicatessezaak? Bezoek dan de
Markthal Kromstraat. U vindt er kwalitatieve ambachtelijke
producten, gemaakt met liefde en pure passie.
Soms uit de regio soms met een internationaal tintje.
Meer weten? Kijk op www.markthalkromstraat.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veldhovens trots

Veldhoven heeft veel om trots op te zijn. Omdat dit niet in 1 woord te vangen is, vindt u hier steeds weer een nieuw item ter inspiratie. Deze maand: Lees de verhalen van bekende en minder bekende Veldhovenaren over hun verbondenheid met Veldhoven. Blader door het digitale boek of bestel een papieren exemplaar!... lees verder >>

VVV Veldhoven

Openingstijden
Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven
T. 040 2532901
info@vvv-veldhoven.nl

bieb

Gevestigd in de Bibliotheek