• Winactie LRV plaatje
  • debby dokter
  • carin van oers
  • ton en dorien

Lekker Rondje Veldhoven winactie


Lekker Rondje Veldhoven is een culinaire fietstocht die je langs diverse heerlijke haltes brengt, waar je tegen inlevering van een ‘Lekker Bonnetje’ geniet van een hapje en/of drankje.

De winnaars zijn bekend

VVV Veldhoven heeft in de zomer van 2020 een winactie uitgezet met als hoofdprijs een rode fiets, het handelsmerk van Lekker Rondje Veldhoven. Dat leverde mooie inzendingen op. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en hun prijs opgehaald:

  • Debby won de rode fiets
  • Carin won een Lekker Rondje en T-shirt
  • Dorien en Ton wonnen een Lekker Rondje en T-shirt

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt dankzij Fietsenopfietsen.nl.

Over Lekker Rondje Veldhoven

Lekker Rondje Veldhoven is in april 2018 gestart als initiatief van VVV Veldhoven. De huidige editie (2019-2021) bevat een (fiets)route van ca. 30 kilometer en 13 heerlijke haltes.

Eén van de heerlijke haltes is Speellandschap de Heiberg. Eigenaar Rutger Smak Gregoor:

“De mensen die bij ons komen zijn erg te spreken over de leuke locatie, het fijne terras en uiteraard het lekkere gerecht: de Italiaanse tosti. De bezoekers van Rondje Veldhoven vinden het een leuk concept. Het is vooral leuk om de bonnetjes over meerdere dagen te verdelen en per dag 3 of 4 locaties te bezoeken.” 

Ook gastvrouw Djarna van den Hoogen van Restaurant ‘t Witven beveelt de culinaire fietstocht aan:

“Onze bezoekers zijn enthousiast over Lekker Rondje Veldhoven. Ze komen op plekken waar ze nog nooit zijn geweest en vinden het prettig dat ze zelf mogen kiezen waar ze de bonnetjes uitgeven. Het zijn allemaal kleine, lekkere hapjes dus je kunt er bij lekker weer een terrasjestocht van maken. Onder het genot van een mediterraans tapasplankje en een drankje kun je op ons royaal terras heerlijk ontspannen, met uitzicht op de waterplas.”

De heerlijke haltes bevinden zich in Veldhoven, op twee na: Eetcafé De Kempen in Knegsel en Echt Welschap in Eindhoven. Echt Welschap is te vinden op een bijzondere locatie: het rijksmonumentale luchthavengebouw in Meerhoven. Bedrijfsleider Ralph Gijbels:

“Eigenlijk spreken de reacties van onze gasten voor zich. Dankzij het leuke en lekkere Rondje Veldhoven komen er gasten die nog nooit eerder bij ons geweest waren. Verder is het een perfect cadeau om aan je ouders of grootouders te geven. Wij bieden een anti-pastiplankje aan dat perfect samengaat met een goed glas wijn of een lekker (speciaal)biertje. Dat geeft je dan toch een beetje het zuidelijk vakantiegevoel, maar dan in Nederland dit jaar.” 

Te koop bij VVV Veldhoven

Lekker Rondje Veldhoven is voor € 21,50 te koop bij VVV Veldhoven en bij diverse ondernemers. De lekkere bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot 1 november 2021.
Kijk voor meer informatie op Lekker Rondje Veldhoven.

VVV Veldhoven

Meiveld 2, 5501 KA Veldhoven T. (040) 253 29 01 info@vvv-veldhoven.nl